Sisteme de reînchidere – ZIP

Sisteme de reînchidere – ZIP

Ambalajul refolosibil: un must-have!

Gama de sisteme ZIP de reînchidere Flexico® îndeplinește cerințele consumatorilor. 85% își exprimă preferința pentru o soluție de ambalare fiabilă și resigilabilă și 74% preferă o soluție de ambalare ușor de deschis. Includerea unui zip în ambalaj vă permite să deschideți și să închideți pachetul după bunul plac și îmbunătățiți radical experiența utilizatorului.

92% dintre consumatori și-ar dori ambalajele care păstrează prospețimea produsului, motiv pentru care am proiectat fermoare ermetice. Păstrând toată prospețimea produsului, Sensogrip® ajută la reducerea risipei alimentare.

Flexico® oferă o gamă exclusivă de profile ZIP:

Zipgrip®: garanția unei pungi sigilate corect (închidere cu fermoar).
Sensogrip®: cea mai ermetică soluție de închidere multitrack de pe piață.
Topmatic®: sistemul de închidere a cursorului este practic, mobil, intuitiv și ușor de utilizat indiferent de condiții.

Fermoare adaptate fiecărei piețe.

Pentru a se adapta la produsul ambalat, specificațiilor industriale și caracteristicilor specifice ale mediului de fabricație și / sau depozitare, Flexico® vă oferă sisteme de închidere potrivite pentru:

  • sterilizare
  • pasteurizare
  • congelare
  • MAP – Atmosfera Modificată

Față de nevoia crescândă de protecție și securitate, ambalajele cu sisteme „apasă pentru a închide” – zip, pot fi echipate cu o tehnologie de protecție antiefracție care indică momentul în care ambalajul a fost deschis.

Multe aplicații posibile!

Fermoarele dezvoltate de Flexico® pot fi poziționate în diferite locuri pe ambalajul dumneavoastra:

  • în partea de sus a ambalajului (fermoar superior),
  • pe partea din față a ambalajului (fermoar frontal).

Acest sistem de reînchidere, care este poziționat în mod obișnuit în partea superioară a pungii oferă consumatorilor acces ușor la produse ambalate.

În poziția din față, sistemul de reînchidere se adaptează ușor pe liniile de producție și ușurează turnarea conținutului pachetului.

ZIP monomaterial realizat în Franța.

Fermoarele noastre sunt confecționate din polietilenă extrudată sau co-extrudată (PE) sau polipropilenă (PP) pentru a îmbunătăți caracteristicile tehnice ale închiderii, în special sudabilitatea .

Datorită calității materialelor utilizate și compoziției formulelor noastre, fermoarul din plastic are proprietăți bune de sudare și, prin urmare, este extrem de practic pentru consumatorii dvs.

Fermoarele noastre sunt toate produse în Franța și disponibile într-o versiune monomaterială pentru a garanta un sistem de închidere 100% reciclabil, care respectă planul de parcurs pentru economia circulară a UE.

Sisteme de reînchidere adaptate majorității mașinilor de ambalat:
ZIP-ul este proiectat pentru a se potrivi cu mașinile și materialele dumneavoastră, pentru a oferi cele mai bune performanțe industriale posibile. ZIP-ul poate fi utilizat pe majoritatea mașinilor de ambalare disponibile pe piață:

  • mașini FFS orizontale sau verticale
  • mașini Flowpack
  • mașini de convertit