Echipamente optionale

1

Masa de lucru

Toate utilajele noastre pot fi completate cu o masă de lucru pentru umplere manuală. Masa poate fi ridicată și coborâtă printr-o telecomandă și este proiectată ergonomic pentru cel mai bun mediu de lucru posibil. Dimensiunea standard este 1200 x 800 mm. Poate fi personalizat ca mărime.
2

Stand Imprimantă

Cooperăm cu companii care produc diverse tipuri de imprimante și aplicatoare pentru etichete. Pentru acestea, am construit standuri care sunt montate pe utilajele noastre. Standurile pentru imprimantele cu transfer termic vin în două versiuni diferite: una în care imprimarea se face pe punga suspendată, cu ajutorul unei plăci verticale, iar unul în care o placă de formare intră în pungă și formează punga pentru a preveni ridurile de pe suprafață. Stand pentru aparatul de aplicare etichete, cu o placa concepută pentru a mentine punga într-o pozitie orizontală în timp ce plasează eticheta.
3

Dispozitiv de compresie

Acesta este un dispozitiv care preseaza punga, după ce produsele au fost puse în ea, pentru a scoate aerul în exces din pungă.
4

Ambalare cu atmosferă modificată "MAP"

Dacă este necesară modificarea atmosferei din jurul unui produs ambalat, avem această unitate "MAP", care elimină aerul din pungă și apoi îl umple cu amestecul de gaz necesar. Notă! Unitatea nu trebuie utilizată cu oxigen sau alte gaze explozive. Unitatea "MAP" este plasată chiar înainte de unitatea de lipire a pungilor.
5

Bandă transportoare de sprijin

Produsele mai grele și / sau fragile pot necesita sprijin de la o bandă transportoare în timp ce sunt ambalate în pungi. Lungimea benzii transportoare este făcută la comandă. Banda rulantă poate fi ridicată și coborâtă.
6

Brațele cu deschidere rotativă

Mașinile noastre standard sunt echipate cu brațe de deschidere, care deschid pungi suspendate. Pentru produsele care sunt fragile și care necesită o anume poziționare, am dezvoltat brațe de deschidere rotative. Cu aceste brațe, unghiul de umplere poate fi reglat la orice unghi dorit, între vertical și orizontal. Pentru o umplere atentă și controlată.
7

Controlul alimentării pungilor

Controlul opțional de alimentare a sacului avertizează operatorul cu o alarmă atunci când s-a terminat lanțul de pungi. Un mesaj de eroare de pe panoul operatorului îi recomandă operatorului să încarce mașina cu un nou lanț de pungi. Această opțiune este utilizată în principal pe liniile automate.
8

Unitate de vibrații

Pentru o distribuție uniformă în pungă atunci când ambalați produse mai mici sau pudră. Unitatea este plasată sub punctul de umplere.
9

Pâlnie fixă sau mobilă

Se utilizează la umplerea automată, folosind, de exemplu, un cântar cu mai multe capete, iar produsele vor fi direcționate în pungi. Pâlnia mobilă este folosită dacă produsul este volatil / pudră sau dacă este ambalat într-o pungă cu fermoar.
10

Managementul retetelor

Cu gestionarea rețetelor, acum puteți stoca parametrii pentru anumite pungi (produse) pentru o ajustare mai rapidă și precisă a mașinii. Parametrii care pot fi stocați sunt, de exemplu: temperatura, viteza, întârzierea opririi sacului, întârzierea tipăririi și multe altele.