Ambalaje

Flexico Pack vă pune la dispoziție o gamă largă de ambalaje.

Flexico Pack oferă o varietate de pungi cu zip, refolosibile, reciclabile, pentru toate nevoile dumneavoastră de ambalare.

Pungile zip Minigrip®, din Polietilenă, 60 microni, folosite în toate domeniile de activitate. Folosite pentru legume congelate, carne, aprobate pentru contact cu alimentele, analize medicale, produse electronice, bricolaj, accesorii, bijuterii, jucării, stocare și arhivare, protecție documente, securitate aeroport etc.

Pungile zip Minigrip® pot fi: simple, cu benzi de scriere, roz antistatice ESD, cu protecție UV, negre cu benzi scriere, cu buzunar cangur pentru analize medicale.

Pungile Doypack®, din materiale laminate, PET/PE, PET/AL/PE, Hartie/PE, Hartie/PP, Hartie/AL/PE, PETMet/PP. Acestea sunt cele mai întâlnite combinații, dar sunt mult mai multe posibilități de combinare și laminare a materialelor. Folosite cu preponderență în industria alimentară, Pungile Doypack® oferă protecție produselor ambalate. Barieră UV pentru produsele fotosensibile, barieră la umiditate, barieră aromă, barieră oxigen.

Pungile cu cursor Topmatic®, din Polipropilenă, 75 microni. Foarte transparente și strălucitoare, pun în valoare produsul ambalat.

Pungile cu cursor Topmatic®, sunt folosite mai ales pentru ambalarea cosmeticelor, a bijuteriilor și a produselor de lux. Ușor de folosit, sistemul de reînchidere cu cursor face ca aceste ambalaje să fie dorite de consumatorul final.

Pungile cu adeziv Minipryl®, din Polipropilenă, 50 microni. Folosite în industria textilă, protejează produsele ambalate.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unor ambalaje de cea mai bună calitate, nu căutați mai departe, deoarece Flexico Pack are o gamă largă de dimensiuni, stiluri și sisteme de închidere și reînchidere de înaltă calitate. Toate pungile noastre sunt reciclabile și sunt perfecte pentru articolele care trebuie păstrate proaspete sau ambalate din nou.

Minigrip®:

 

Pungi zip, Polietilenă, 60 microni.
Cele trei linii roșii garantează calitatea Minigrip®. Voal striat și întărit pentru o mai bună deschidere. Are un proces de extrudare care garantează transparența și luciul ridicat.

Doypack ®

 

Pungi Doypack®, materiale laminate. Pungă practică pentru utilizarea de zi cu zi!
Barieră pentru vapori și arome, transparentă, aluminiu sau hârtie la exterior. Sunetul Clicky® garantează faptul că punga este bine închisă.

Minipryl ®

 

Pungi cu clapetă cu adeziv, Polipropilenă, 50 microni. Adezivul permanent vă permite să sigilați și securizați conținutul. Adezivul normal vă permite să reutilizați ambalajul. ideale pentru industria textilă.

Topmatic ®

 

Pungi cursor, Polipropilenă, 75 microni. Intuitiv și accesibil tuturor, cursorul oferă funcțiile care îndeplinesc așteptările societății de astăzi: ideal pentru călătorii, estetic, practic, elegant și rapid de închis.