Termeni și condiții:

Site-ul www.flexicopack.ro, numit în continuare www.flexicopack.ro, este proprietatea S.C. FLEXICO PACK SRL. înregistrată în Bucuresti, Str. Ion Câmpineanu, nr. 11, J40/595/2006,    CIF: RO 18294006, bancă BRD-Resita, IBAN RO68BRDE110SV09000601100, Punct Lucru: S.C. FLEXICO PACK S.R.L. P-ta Republicii, Nr. 32, 302226, Resita, Caras-Severin, Romania, numită în continuare FLEXICO PACK. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC FLEXICO PACK SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită „Termeni și condiții”. FLEXICO PACK garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.flexicopack.ro  și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei FLEXICO PACK fără acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legătură web – link – către www.flexicopack.ro  este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru FLEXICO PACK sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

  1. Dreptul de autor al FLEXICO PACK asupra informațiilor publicate pe site

Întregul conținut al site-ului www.flexicopack.ro  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea FLEXICO PACK și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul FLEXICO PACK a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului www.flexicopack.ro  numai în limitele menționate în prezentul document. În cazul în care constatați încălcarea drepturilor de autor vă rugăm să ne contactați la adresa office@flexicopack.ro.

  1. Produsele și serviciile oferite de FLEXICO PACK pe site-ul www.flexicopack.ro, politica de prețuri

FLEXICO PACK își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul www.flexicopack.ro  sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv FLEXICO PACK își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă a producătorului. Prețurile sunt actualizate periodic, în funcție de cursul BNR. Prețurile prezentate NU includ TVA (19%) și nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări FLEXICO PACK în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă. În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația informatică utilizată. În aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții de vânzări FLEXICO PACK. FLEXICO PACK nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).Conținutul www.flexicopack.ro (texte, descrieri ale produselor, specificații tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit colaborând și cu reprezentanții producătorilor respectivi în țara noastră. Din acest motiv, FLEXICO PACK nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile și specificațiile produselor afișate în site-ul www.flexicopack.ro , acestea fiind puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci sau de către importatorii agreați de aceștia. FLEXICO PACK și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice descrierile și specificațiile produselor fără o notificare prealabilă.

  1. Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.flexicopack.ro conform acestor „Termeni și condiții” se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. FLEXICO PACK își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plată în avans se poate realiza prin ordin de plată, dovada plății trebuie trimisă către FLEXICO PACK la adresa de e-mail office@flexicopack.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul FLEXICO PACK.

  1. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde în țară. FLEXICO PACK își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Metodă: acoperire națională prin transport prin curierat rapid. Cost livrare: 15 RON/ primul Kg + 1 RON / Kg suplimentar. Comenzile plasate până în ora 12:00 sunt livrate în 24 de ore. Comenzile plasate după oră 12:00 sunt livrate în 24-48 de ore. Comenzile plasate Vineri după ora 12:00 vor fi procesate Luni începând cu oră 09:00.*Tarifele sunt valabile pentru comenzile și pentru orașele aflate în aria de acoperire a serviciului de curierat. Greutatea suplimentară și kilometri exteriori se taxează suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factură după ce sunt comunicate telefonic clientului. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reușește să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate. Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună și corespund cantitativ și calitativ cu ceea ce s-a comandat și aceasta este făcută în momentul semnării documentelor fiscale legale ce însoțesc coletul. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislației românești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsele care sunt conform cu comanda și cu nevoile acestuia. FLEXICO PACK își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de FLEXICO PACK care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de FLEXICO PACK față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de FLEXICO PACK de la acest client.

  1. Promoții și concursuri

FLEXICO PACK stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

  1. Garanția produselor

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect, împreună cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscală și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția. FLEXICO PACK nu răspunde de eventualele defecțiuni ale produselor cumpărate de pe site-ul său. Toată responsabilitatea acestor defecțiuni și repararea lor revine în sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt însoțite de certificatul de garanție original emis de importator sau furnizor. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de FLEXICO PACK față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de FLEXICO PACK de la acest client. În conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, declarăm că produsele livrate corespund documentației de execuție a producătorului și/sau declarației de conformitate a produsului. Răspunderea FLEXICO PACK pentru lipsa conformității produselor comercializate este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 24 de luni de la livrarea produselor, dată menționată în factura fiscală care însoțește produsele. Garanția de conformitate se aplică numai Consumatorilor definiți în Legea nr. 449/2003: „Consumator – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, care, în cadrul contractelor care intră sub incidența prezenței legi, acționează în scopuri din afara activității sale comerciale, industriale sau de producție, artizanale ori liberale”.

  1. Dreptul de retragere

În conformitate cu Ordonanța de Urgență 34/2014, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând: – de la ziua încheierii contractului (în cazul unui contract de prestări de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apă, gaze naturale, energie electrică, atunci când acestea nu prevăd vânzarea într-un volum limitat sau cantitate stabilită, de energie termică sau conținuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material) sau – de la ziua la care intrați dv. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare) sau – de la ziua la care intrați dv. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă și livrate separat) sau – de la ziua la care intrați dv. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului lot sau a ultimei piese (în cazul unui contract privind livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau părți) sau – de la ziua la care intrați, dv. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a primului produs (în cazul unui contract pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată) Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, sau e-mail. În acest scop, puteți folosi formularul de contact; folosirea lui nu este însă obligatorie. De asemenea, puteți transmite electronic prin email sau orice altă declarație neechivocă. Dacă folosiți această opțiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. Returul produselor la furnizor presupune achitarea costului de transport (de către client). Nu se acceptă pentru retur produse care prezintă urme de uzură sau consum, produse personalizate conform cerințelor clientului. 

  1. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.flexicopack.ro

Utilizatorii care accesează site-ul www.flexicopack.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. FLEXICO PACK își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun un fel viață privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține viruși, texte reprezentând mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. FLEXICO PACK nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății FLEXICO PACK și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

  1. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare

Site-ul www.flexicopack.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. FLEXICO PACK nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. FLEXICO PACK nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.flexicopack.ro . FLEXICO PACK nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.flexicopack.ro . Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

  1. Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul site-ului www.flexicopack.ro este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă Legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională. Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. FLEXICO PACK deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document. Abonații newsletter-ului www.flexicopack.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului www.flexicopack.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, FLEXICO PACK nu poate fi făcut răspunzătoare sub nici o formă de acțiunile abonaților săi. FLEXICO PACK își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă FLEXICO PACK are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.