Mașini de ambalat

Mașini de ambalat Pronova, împreuna cu sistemul de ambalare Joker® este combinația dintre mașina de ambalat și pungi preformate. Ansamblul este mic, flexibil, economic, ergonomic și vă permite să schimbați formatul pungilor simplu și rapid.  Această soluție inovatoare de ambalare se potrivește perfect microintreprinderilor și IMM-urilor care caută o soluție completă pentru a accelera producția și a optimiza ambalarea. Este potrivit pentru toate sectoarele de activitate și poate fi integrat în liniile de producție existente.

Un sistem care combină simplitatea, versatilitatea și rezultatele!

Un șir de pungi preformate și unite între ele trece spre zona de umplere. Ghidarea pe șine, permite deschide pungilor permițându-le să fie umplute manual sau automat. Ulterior, pungile sunt sudate și separate individual.
Simplitatea funcționării mașinii permite operatorilor să lucreze în deplină siguranță și să efectueze cu ușurință puținele proceduri de întreținere necesare funcționării mașinii.
Foarte versatil, sistemul de ambalare Joker® vă permite să schimbați ușor punga în funcție de nevoile dumneavoastră de producție și să reglați distanta dintre șinele care direcționează pungile până la umplere.

O mașină de ambalare personalizabilă!

Mașini de ambalat Pronova. Vă oferim o soluție completă și versatilă dintr-o gamă largă de mașini standard, care sunt, de asemenea, configurabile și adaptabile. Aceste mașini măsoară între 3 și 5 m, iar în prezent există 7 modele disponibile.
Opțiunile multiple oferă o flexibilitate deosebită și vă permit să aveți o mașină adaptabilă tuturor nevoilor: masă de lucru, pedală, bandă transportoare, unitate de compresie și vibrații, echipament de umplere, închidere cu zip, imprimare, header carton etc.

PRONOVA Mașini standard

1

Pronova 505

Cea mai mică mașină de ambalat. Proiectată în principal pentru companii în creștere, care doresc să treacă de la ambalarea și sigilarea manuală la o ambalare semiautomată și eficientă. Cu sau fără masă de lucru.
2

PRONOVA 510

Cea mai versatilă mașină de ambalat. Potrivită pentru majoritatea produselor care pot fi ambalate într-o pungă. Mașina poate fi ușor integrată împreună cu unități de producție sau alte echipamente externe. Cu sau fără masă de lucru
3

PRONOVA 520

Aceasta este mașina noastră de ambalat care, automat și fără capse, atașează header-ul de carton pe pungi, pe măsură ce acestea sunt sigilate. Obțineți un produs atractiv și practic, ușor de prezentat la raft. Mașina poate fi folosită cu sau fără header-ul de carton.
4

PRONOVA 525

Cea mai mare și mai robustă mașină de ambalat de la Pronova. Proiectată pentru ambalarea automată de înaltă capacitate și produse ceva mai grele care necesită de cele mai multe ori o bandă transportoare de sprijin.
5

PRONOVA 535

Aceasta este versiunea din oțel inoxidabil a mașinii Pronova 525. Este potrivită pentru ambalarea în mediu umed și pentru produsele care au nevoie de precauții de igienă. Recomandată pentru ambalarea produselor alimentare. Poate fi spălată.
6

PRONOVA 525H & 535H

Acestea sunt versiunile orizontale ale modelelor Pronova 525 și 535. Proiectate pentru produsele care necesită o manipulare mai atentă sau care au nevoie de o anumită poziționare în pungi.