Mașina de ambalat

Sistemul de ambalare Joker® este combinația dintre mașina de ambalat și pungi preformate. Este mic, flexibil, economic, ergonomic și vă permite să schimbați formatul pungilor simplu și rapid.  Această soluție inovatoare de ambalare se potrivește perfect microintreprinderilor și IMM-urilor care caută o soluție completă pentru a accelera producția și a optimiza ambalarea. Este potrivit pentru toate sectoarele de activitate și poate fi integrat în liniile de producție existente.

Un sistem care combină simplitatea, versatilitatea și rezultatele!

Un șir de pungi preformate și unite între ele trece spre zona de umplere. Ghidarea pe șine, permite deschide pungilor permițându-le să fie umplute manual sau automat. Ulterior, pungile sunt sudate și separate individual.
Simplitatea funcționării mașinii permite operatorilor să lucreze în deplină siguranță și să efectueze cu ușurință puținele proceduri de întreținere necesare funcționării mașinii.
Foarte versatil, sistemul de ambalare Joker® vă permite să schimbați ușor punga în funcție de nevoile dumneavoastră de producție și să reglați distanta dintre șinele care direcționează pungile până la umplere.

O mașină de ambalare personalizabilă!

Vă oferim o soluție completă și versatilă dintr-o gamă largă de mașini standard, care sunt, de asemenea, configurabile și adaptabile. Aceste mașini măsoară între 3 și 5 m, iar în prezent există 7 modele disponibile.
Opțiunile multiple oferă o flexibilitate deosebită și vă permit să aveți o mașină adaptabilă tuturor nevoilor: masă de lucru, pedală, bandă transportoare, unitate de compresie și vibrații, echipament de umplere, închidere cu zip, imprimare, header carton etc.